-
The Plots Road, Galway City

Accu Asus g60v snelle levering 2 jaar garantie

De Accu Asus g60jx is een 14-inch, puur op office gebaseerde ultraportable, gekenmerkt door zijn slanke chassis en nul configuratie van lawaai. Het wordt gedragen door een eervolle basis bestaande uit een laatste generatie Pentium Quad Core, 4 GB RAM-geheugen en een EMMC SSD van 64 GB voor het aandeel van vloeibaarheid. Vooraan, komt een mooi scherm Full HD Mat om haar veel comfort, zonder te vergeten de juiste autonomie en de verbinding USB Type-c

Geïnstalleerd in een polycarbonaat chassis denken van geborsteld aluminium, de Accu Asus g60vx-rbbx05 combineert elegantie en soberheid en geeft als resultaat een zeer bevredigende kwaliteit. Daarnaast zijn gewicht en dikte goed bevinden zich ten opzichte van de gemiddelde 14-inch. Een meer voor mobiliteit.

In feite, moet autonomie gemakkelijk 8 uur in web het doorbladeren met actieve Wifi. Een goed resultaat. Accu Asus g60v En dankzij zijn kleine mobiele processor en zijn SSD, de ultraportable is volledig stil.

Welkom bij een ultradraagbare in dit tempo doorgaan, het Full HD scherm (1920 x 1080 px) produceert een comfortabele weergave dichtheid waardoor u moduleren de positionering van de Vensters zonder verlies van scherpte en optimaal profiteren van uw inhoud in hoge definitie. Bovendien bevordert zijn ontspiegeld behandeling zichtbaarheid in een lichte omgeving. De set is geïnstalleerd op een TN-logische plaat voor de prijs-veroorzakende smalle hoeken en niet altijd zeer loyaal kleuren weergeven.

Aan de kant van de prestaties, zal de Accu Asus g60vx volstaan met vrij basic kantoorwerk met de steun van een Pentium Quad-Core Apollo Lake low-power processor met 4 GB van RAM. Dit duo zal zitten kundig voor Internet browsen, kantoorwerk of video bekijken confronteren. Aan de andere kant, vergeet het spel of een andere toepassing die een beetje hebberig in middelen. Evenzo, multitasking zal worden beperkt tot een paar lusjes open in de browser.

Gelukkig komt de opslag door toegewijde EMMC om haar aandeel van ontvankelijkheid voor de hele. Accu Asus l50v gelijkgesteld met de SSD (minder snel), biedt deze oplossing een iets snellere responstijd is dan een standaard harde schijf, alsmede meer energie efficiënter, robuust en stil. Alleen schaduw op het bord, de capaciteit is zeer beperkt (64 GB). Alleen het besturingssysteem, programma's en een paar lichtgewicht speelse bestanden zal zitten kundig voor zitten. Voor uw multimedia documenten zul je per se om te zetten naar een extern opslagmedium.

Accu Asus A32-k53

Om te vergemakkelijken de overdracht van bestanden met uw apparaten, kan de connector rekenen op de drie USB-poorten, waaronder een USB 3.0 en een veelzijdige USB-C-Type en een SD-kaartlezer. Een HDMI-uitgang is ook op het menu, evenals de nieuwste generaties van de modules van de Wifi AC en Blutooth 4.1 voorgoed sneller draadloze data-uitwisseling.

http://iblog.at/potentelaser/2017/10/08/accu-asus-a33-n56-laptop/

http://blog.doctissimo.fr/kopenaccu/accu-asus-g50vt-800990/accu-g50vt-goedkoopste-26270323.html

http://dotpanda.com/jazzpon/blogs/potentelaser/2017/10/08/laptop-accu-voor-asus-n53sv-4400mah

Kommentare

  • Noch keine Kommentare vorhanden


Marker
    Privat- Nur sichtbar mit direktem Link
    Öffentlich - Für alle sichtbar!